De tenten hangen aan de bomen en bestaan uit een stalen skelet met daarin een ronde houten vloer.

De zogenaamde boompitten hebben raampjes en een laddertje om naar binnen te klimmen. Ze bieden plaats aan twee volwassenen en twee kinderen die comfortabel op een grote ronde matras kunnen slapen.

Bij aankomst ligt er een welkomstpakket klaar met informatie over de omgeving en de infobox Even weg over de domeinen van de provincie Antwerpen. 's Morgens wacht er een vers ontbijt.

De tenten zijn te huur tussen 1 juli en 31 augustus. De prijs bedraagt 70 euro per pit per nacht, inclusief ontbijt. Neem wel uw eigen zaklamp mee. (MS)

Info: Kempens Landschap en Terra Nova

De tenten hangen aan de bomen en bestaan uit een stalen skelet met daarin een ronde houten vloer. De zogenaamde boompitten hebben raampjes en een laddertje om naar binnen te klimmen. Ze bieden plaats aan twee volwassenen en twee kinderen die comfortabel op een grote ronde matras kunnen slapen. Bij aankomst ligt er een welkomstpakket klaar met informatie over de omgeving en de infobox Even weg over de domeinen van de provincie Antwerpen. 's Morgens wacht er een vers ontbijt. De tenten zijn te huur tussen 1 juli en 31 augustus. De prijs bedraagt 70 euro per pit per nacht, inclusief ontbijt. Neem wel uw eigen zaklamp mee. (MS) Info: Kempens Landschap en Terra Nova