Overnachten: Het huisje van de tuinarchitecte

© Demerhuisje

Waar

Hasselt

Waarom

Theater op de Markt van 7 tot 14 juli: een internationaal theaterfestival in de openlucht met voorstellingen in de binnenstad en aan de rand van Hasselt.

B&B: ’t Demerhuisje

Midden in de belangrijkste winkelstraat van Hasselt, de Demerstraat, ligt dit romantische Demerhuisje, een rustig plekje tussen de drukte van het winkelend publiek.

Zowel aan het terras als het interieur werd veel zorg besteed door Dina Deferme, tuinarchitecte van beroep met een grote liefhebberij voor interieurarchitectuur.

De gasten hebben het volledige appartement tot hun beschikking: een knusse salon met moderne en antieke meubelen, een ruime slaapkamer met kingsize bed, flatscreen-tv en dressing, een keuken met al het kook- en eetgerief en een badkamer met regendouche.

Erg fijn is het terras, smaakvol gedecoreerd met bloemen en klimplanten, waar de gasten kunnen ontbijten of van het avondzonnetje kunnen genieten.

Voor het appartement betaalt u voor twee personen vanaf 155 euro per nacht of 260 euro voor een weekend (twee nachten), inclusief basisingrediënten om een ontbijt te maken, internet, bad- en bedlinnen, pantoffels en badproducten. (MS)

’t Demerhuisje, Demerstraat 42, 2e verdiep, 3500 Hasselt, 011 25 64 58

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content