Overnachten: Geen tijd om te slapen

B&B Boulevard Leopold gevestigd in een herenhuis uit de negentiende eeuw zou niet misstaan in een woonmagazine. In de kamers is zoveel te zien dat je als gast bijna geen tijd hebt om te slapen.

Waar: Antwerpen, in de Diamantwijk tussen het Albertpark en het Stadspark.

Waarom: Antwerpen Proeft, van 15 tot en met 18 mei in de Waagnatie, een culinair festival waarbij restaurants, bistro’s en culi-naire speciaalzaken hun gerechten in amuse-vorm aanbieden. Ook zijn er masterclasses, degustaties, kookdemonstraties en workshops.

B&B: Boulevard Leopold.

Dit herenhuis uit de negentiende eeuw zou niet misstaan in een woonmagazine. In de kamers is zoveel te zien dat je als gast bijna geen tijd hebt om te slapen: kleine antieke snuisterijen, originele ornamenten, religieuze kunstvoorwerpen, kleine leuke details, schilderijen, en in enkele kamers een gezellige gashaard.

Het huis ademt de romantische negentiende-eeuwse sfeer, maar wel met een hedendaagse toets. De kamers beschikken allemaal over een bad, douche, flatscreentelevisie, dvd-speler, stereo, espressomachine, minibar en wifi.

De twee appartementen, beide met aparte slaap-kamer en keukentje, verschillen qua sfeer enorm van elkaar: het ene knus, traditioneel en met een mooie negentiende-eeuwse badkamer, het andere is licht en moderner en beschikt over een terras en mezzanine. (MS)

Boulevard Leopold telt drie kamers en twee appartementen. De kamers zijn te boeken vanaf 110 euro per nacht inclusief uitgebreid ontbijt, de appartementen voor 140 of 175 euro per nacht, exclusief ontbijt (kan bijgeboekt worden voor 10 euro per persoon). Belgiëlei 135, Antwerpen, 03 22 55 218, www.boulevard-leopold.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content