In dit Turtle Rehabilitation Centre worden gewonde en zieke groene schildpadden en karetschildpadden opgevangen uit het Great Barrier Reef en de Cape York regio.

Maar liefst vijfentachtig procent van de schildpadden kan na zes tot vierentwintig maanden weer de oceaan in. Het centrum wordt gerund door vrijwilligers die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Daarom kunnen toeristen er, voor de geringe bijdrage van 3,70 euro, deelnemen aan een Turtle Tour. Ook mogen ze, als ze daar zin in hebben, de dieren helpen voederen en verzorgen. (MS)

In dit Turtle Rehabilitation Centre worden gewonde en zieke groene schildpadden en karetschildpadden opgevangen uit het Great Barrier Reef en de Cape York regio. Maar liefst vijfentachtig procent van de schildpadden kan na zes tot vierentwintig maanden weer de oceaan in. Het centrum wordt gerund door vrijwilligers die wel wat hulp kunnen gebruiken. Daarom kunnen toeristen er, voor de geringe bijdrage van 3,70 euro, deelnemen aan een Turtle Tour. Ook mogen ze, als ze daar zin in hebben, de dieren helpen voederen en verzorgen. (MS)