Het aanmeldingssysteem werd opnieuw geactiveerd voor de stranden van aan het Zeeheldenplein tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. Per dag zijn op de drie stranden in totaal 15.000 mensen toegelaten. Afgelopen zaterdag waren de stranden volledig volzet.

Het aanmeldingssysteem moet ervoor zorgen dat de 'social distancing' op het Klein Strand, Groeistrand en Groot Strand gegarandeerd is. Op de andere stranden in de stad is aanmelden niet nodig. Wie een plekje wil kan vanaf vandaag/dinsdag gratis aanmelden via de website, via de balie van Toerisme Oostende, het UiTloket of het gratis nummer 0800 62 167. Deze aanmelding garandeert je een plekje bij aankomst voor 15.00 uur.

Het aanmeldingssysteem werd opnieuw geactiveerd voor de stranden van aan het Zeeheldenplein tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. Per dag zijn op de drie stranden in totaal 15.000 mensen toegelaten. Afgelopen zaterdag waren de stranden volledig volzet.Het aanmeldingssysteem moet ervoor zorgen dat de 'social distancing' op het Klein Strand, Groeistrand en Groot Strand gegarandeerd is. Op de andere stranden in de stad is aanmelden niet nodig. Wie een plekje wil kan vanaf vandaag/dinsdag gratis aanmelden via de website, via de balie van Toerisme Oostende, het UiTloket of het gratis nummer 0800 62 167. Deze aanmelding garandeert je een plekje bij aankomst voor 15.00 uur.