All Seasons hotels lanceert 'all seasons Tuesday deals', een speciale aanbieding voor bezoekers van de website van All Seasons. Op iedere donderdag kan je twee hotelovernachtingen voor het eerstvolgende weekend boeken en je betaalt dan maar voor één nacht.

In de aanbiedingsprijs is ontbijt, gebruik van Wi-Fi en verschillende andere services zoals koffie, thee en mineraalwater op de hotelkamer in de prijs inbegrepen. Je moet er wel snel bij zijn, want het aantal kamers waar dit aanbod voor geldt is beperkt.

Voorwaarden

Het aanbod is enkel geldig wanneer je vooraf met een creditcard betaalt. Je kan de reservering niet veranderen of annuleren.

Over All Seasons Hotels

De All Seasons Hotels zijn de nieuwste aanwinst van de Accor groep. De hotels hebben allemaal minimaal vijftig hotelkamers, liggen in stadscentra of andere drukbezochte plaatsen, zijn volledig rookvrij en zijn dynamisch en kleurrijk gedecoreerd.

De hotels combineren kwaliteit en gastvrijheid en zorgen er door middel van speciale familiesuites en faciliteiten voor kleine kinderen voor dat families met kinderen er met plezier verblijven.

Momenteel zijn er 31 All Seasons Hotels, onder andere in Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. In de loop van 2008 komen er nog zo'n veertig hotels in Europa en Azië bij.

Informatie en reserveringen
All Seasons Hotels

All Seasons hotels lanceert 'all seasons Tuesday deals', een speciale aanbieding voor bezoekers van de website van All Seasons. Op iedere donderdag kan je twee hotelovernachtingen voor het eerstvolgende weekend boeken en je betaalt dan maar voor één nacht.In de aanbiedingsprijs is ontbijt, gebruik van Wi-Fi en verschillende andere services zoals koffie, thee en mineraalwater op de hotelkamer in de prijs inbegrepen. Je moet er wel snel bij zijn, want het aantal kamers waar dit aanbod voor geldt is beperkt. VoorwaardenHet aanbod is enkel geldig wanneer je vooraf met een creditcard betaalt. Je kan de reservering niet veranderen of annuleren. Over All Seasons HotelsDe All Seasons Hotels zijn de nieuwste aanwinst van de Accor groep. De hotels hebben allemaal minimaal vijftig hotelkamers, liggen in stadscentra of andere drukbezochte plaatsen, zijn volledig rookvrij en zijn dynamisch en kleurrijk gedecoreerd. De hotels combineren kwaliteit en gastvrijheid en zorgen er door middel van speciale familiesuites en faciliteiten voor kleine kinderen voor dat families met kinderen er met plezier verblijven. Momenteel zijn er 31 All Seasons Hotels, onder andere in Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. In de loop van 2008 komen er nog zo'n veertig hotels in Europa en Azië bij. Informatie en reserveringenAll Seasons Hotels