Daarom heeft de toeristische dienst drie uitnodigende acties opgezet. In tien b&b's kunt u dit hele jaar drie nachten verblijven voor de prijs van twee.

Gastronomisch en toch voordelig dineren kunt u in de Logis Restaurant-Hotels, die in 2013 tien procent korting bieden op de eindafrekening.

De derde actie houdt in dat u met twee personen een museum bezoekt maar slechts één kaartje hoeft te betalen. Vijftien musea, waaronder het Museum voor Schone Kunsten in Rijsel en het Matissemuseum in Le Cateau-Cambresis, nemen deel aan de actie.

Bijzonder is dat de meeste van die musea ook Nederlandstalige teksten bij de tentoonstellingen of een Nederlandstalige audiogids bieden.

Info: Op stap in Noord-Frankrijk (MS)

Daarom heeft de toeristische dienst drie uitnodigende acties opgezet. In tien b&b's kunt u dit hele jaar drie nachten verblijven voor de prijs van twee. Gastronomisch en toch voordelig dineren kunt u in de Logis Restaurant-Hotels, die in 2013 tien procent korting bieden op de eindafrekening. De derde actie houdt in dat u met twee personen een museum bezoekt maar slechts één kaartje hoeft te betalen. Vijftien musea, waaronder het Museum voor Schone Kunsten in Rijsel en het Matissemuseum in Le Cateau-Cambresis, nemen deel aan de actie. Bijzonder is dat de meeste van die musea ook Nederlandstalige teksten bij de tentoonstellingen of een Nederlandstalige audiogids bieden. Info: Op stap in Noord-Frankrijk (MS)