Veel hondenbezitters zouden hun viervoeter graag meenemen op reis, als ze maar zeker wisten dat hij zich goed zou gedragen.

Om die mensen te helpen heeft Anne Degraef de handleiding Op vakantie, en de hond mag mee geschreven. Ze neemt zelf haar honden al bijna 20 jaar mee op reis en legt in het boek uit hoe u van uw hond een fijne reiskameraad kunt maken.

Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw hond vaardigheden kunt leren, zoals: netjes meewandelen, niet trekken aan de riem en blijven liggen. Ook leest u welke bagage mee moet, hoe u een lange autorit aanpakt en hoe u een hond mee kunt nemen naar het strand, een natuurpark, een stad en andere speciale plaatsen.

Over Italië, Frankrijk, Spanje, Zweden, Noorwegen en Duitsland, die Anne Degraef zelf met haar honden bezocht, geeft ze verblijfstips en plaatsgebonden regels.

Het boek is als e-boek gratis online te lezen.

Maaike Schwering

Veel hondenbezitters zouden hun viervoeter graag meenemen op reis, als ze maar zeker wisten dat hij zich goed zou gedragen. Om die mensen te helpen heeft Anne Degraef de handleiding Op vakantie, en de hond mag mee geschreven. Ze neemt zelf haar honden al bijna 20 jaar mee op reis en legt in het boek uit hoe u van uw hond een fijne reiskameraad kunt maken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw hond vaardigheden kunt leren, zoals: netjes meewandelen, niet trekken aan de riem en blijven liggen. Ook leest u welke bagage mee moet, hoe u een lange autorit aanpakt en hoe u een hond mee kunt nemen naar het strand, een natuurpark, een stad en andere speciale plaatsen. Over Italië, Frankrijk, Spanje, Zweden, Noorwegen en Duitsland, die Anne Degraef zelf met haar honden bezocht, geeft ze verblijfstips en plaatsgebonden regels. Het boek is als e-boek gratis online te lezen. Maaike Schwering