Op en neer naar Londen voor 79 euro

Reis in het nieuwe jaar voor slechts 79 euro heen en terug naar de Britse hoofdstad in de Eurostar.

Eurostar lanceert vanaf 9 november een promotie om tussen 3 januari en 5 maart 2012 naar Londen te reizen voor maar 79 euro H/T in Standard.

Het begin van het jaar is niet alleen de ideale periode om koopjes te vinden tijdens de solden, in 2012 is het ook de periode bij uitstek om de olympische sfeer in de stad in avant-première op te snuiven.

Nu al worden er dagelijks begeleide wandelingen georganiseerd rond het olympisch park. Maar er zijn meer plaatsen waar u de olympische sfeer al kan opsnuiven: het groene gras van Wimbledon, de O2 Arena, de Royal Docks en Greenwich Park waar de ruitersporten worden gehouden.

Ook het bezoeken waard zijn verschillende interessante tentoonstellingen zoals ‘This is Design’ in het Design Museum en ‘Picasso Britain’ in Tate Britain.

Eurostarreizigers reizen nu niet alleen voordelig naar Londen, ze kunnen dankzij het Eurostar Plus Programma genieten van allerlei exclusieve voordelen. Zo krijgen reizigers een ‘2 voor de prijs van 1’-toegang voor betalende tentoonstellingen in de 6 grote Londense musea, krijgen ze kortingen bij Fifteen, het restaurant opgericht door Jamie Oliver, en in verschillende winkels. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content