Op bezoek bij de Vikingen in Tongeren

Het Eburon Hotel in Tongeren biedt een leuk arrangement om een bezoek aan de tentoonstelling Vikingen in het Gallo-Romeins Museum te koppelen aan een langer verblijf in Tongeren.

Waar

Tongeren.

Waarom

De tentoonstelling Vikingen in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren, van 18 oktober tot en met 15 maart.

Hotel

Eburon Hotel

Op 18 oktober opent in het Gallo-Romeins Museum, op 250 meter van het hotel, een grote tentoonstelling over de Vikingen, waarin op zoek wordt gegaan naar de ziel van dit volk, naar hun familieleven, de rol van de vrouw en hun godenwereld.

Het Eburon Hotel biedt een leuk arrangement om een bezoek aan de tentoonstelling te koppelen aan een langer verblijf in Tongeren. Voor het arrangement betalen gasten 74,50 euro per persoon en krijgen ze naast de overnachting, een bezoek aan de tentoonstelling en een uitgebreid ontbijt ook een vippas voor het outlet shopping centre in Maasmechelen, een voucher voor koffie met gebak, een Limburgvakantiepas, en een stadsgidsje over Tongeren.

Maar dat is zeker niet de enige reden waarom een overnachting in dit hotel is aan te raden. Het Eburon Hotel is gevestigd in een voormalig klooster, wat nog goed te zien is aan de hoge plafonds, fraaie houten balken en boogramen. De moderne en hippe inrichting past uitstekend in dit historische kader.

De kamers hebben allemaal een open badkamer met regendouche, een apart toilet, flatscreentelevisie, docking station van Bose en er is gratis wifi. Het hotel beschikt niet over een restaurant, maar u kunt er in de ochtend wel ontbijten.

Voor een Comfortkamer, exclusief ontbijt, betaalt u vanaf 99 euro, en voor een Selectkamer vanaf 129 euro. Het ontbijt kan bijgeboekt worden voor 16,50 euro per persoon. Op de website vindt u verschillende voordelige arrangementen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content