Sonoma County in Californië, met 350 wijnmakerijen een van de belangrijkste wijnproducerende regio's in de wereld, biedt geïnteresseerden vanaf 2010 een nieuwe manier om kennis te maken met de wijnwereld.

Via de gratis Sonoma Vineyard Adventures maken bezoekers kennis met de druiventeelt, de wijnproductie en de geografische verscheidenheid. Deelnemers krijgen een gedetailleerde gids mee en natuurlijk kunnen ze de wijnen ook proeven.

Momenteel werken vier wijnhuizen mee aan de rondleidingen die maximaal anderhalve kilometer lang zijn. De komende jaren zullen meer wijnhuizen op deze manier bezocht kunnen worden.

Informatie

Sonoma Vineyard Adventures

Sonoma County

Maaike Schwering

Sonoma County in Californië, met 350 wijnmakerijen een van de belangrijkste wijnproducerende regio's in de wereld, biedt geïnteresseerden vanaf 2010 een nieuwe manier om kennis te maken met de wijnwereld. Via de gratis Sonoma Vineyard Adventures maken bezoekers kennis met de druiventeelt, de wijnproductie en de geografische verscheidenheid. Deelnemers krijgen een gedetailleerde gids mee en natuurlijk kunnen ze de wijnen ook proeven. Momenteel werken vier wijnhuizen mee aan de rondleidingen die maximaal anderhalve kilometer lang zijn. De komende jaren zullen meer wijnhuizen op deze manier bezocht kunnen worden.InformatieSonoma Vineyard AdventuresSonoma County Maaike Schwering