Op zondag 8 september offreert de Thaise ambassade haar jaarlijkse Essence of Thailand.

Op het Dumonplein in Stokkel, Sint-Pieters-Woluwe, kan iedereen dan gratis kennismaken met het gastvrije Aziatische land.

Dit jaar staan de culinaire specialiteiten centraal. Ook de andere aspecten van Thailand komen aan bod, zoals parasolschilderen, fruit, groente en zeep snijden en Thaise massages.

Meer dan 70 standhouders tonen u alles, en u kunt kijken naar demonstraties van traditionele dansen en Thais boksen.

Aan het einde van de dag maakt u ook nog kans op het winnen van een gratis vliegticket naar Bangkok. De toegang is gratis. (MS)

Op zondag 8 september offreert de Thaise ambassade haar jaarlijkse Essence of Thailand. Op het Dumonplein in Stokkel, Sint-Pieters-Woluwe, kan iedereen dan gratis kennismaken met het gastvrije Aziatische land. Dit jaar staan de culinaire specialiteiten centraal. Ook de andere aspecten van Thailand komen aan bod, zoals parasolschilderen, fruit, groente en zeep snijden en Thaise massages. Meer dan 70 standhouders tonen u alles, en u kunt kijken naar demonstraties van traditionele dansen en Thais boksen. Aan het einde van de dag maakt u ook nog kans op het winnen van een gratis vliegticket naar Bangkok. De toegang is gratis. (MS)