Ontdek Ierland met een retro camperbusje

Ierland is bij uitstek geschikt om per auto te verkennen. Maar nog fijner is een camper of karakteristiek retro camperbusje.

Ierland is bij uitstek geschikt om per auto te verkennen. Maar nog fijner is een camper.

De meeste camperbedrijven verhuren ultramoderne campers, maar reisorganisatie BBI Travel biedt nu ook de optie om een karakteristieke retro VW busje te huren dat is omgebouwd tot een camper met tweepersoonsbed, gaskookplaat en gootsteen.

Er zijn vier types beschikbaar geschikt voor twee volwassenen tot en met twee volwassenen en drie kinderen. Ophaal- en afleverplaats is Dublin.

Ierland telt zo’n 100 campings maar vrij kamperen is ook toegestaan. De VW campers zijn te huur vanaf 490 euro voor een lang weekend of midweek. Huurprijs voor een week is vanaf 923 euro. Optioneel kunt u ook fietsen, een fietsenrek en een 2-persoons pop-up tent huren.

In de huur inbegrepen zijn ongelimiteerd aantal kilometers, wegenkaart, kookgerei, picknick tafel en stoelen, koelbox of koelkast, bedden, stereo geschikt voor iPod en wegenwacht-service. De campers zijn volledig gerestaureerd en gereviseerd.

De Peter 1979 Devon VW camper is geschikt voor twee volwassenen en heeft een uitklapbaar dak met bed voor twee kinderen. Het stuur zit rechts. De Oman 1970 Westfalia camperbus heeft eveneens een opklapdak en is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, het stuur zit links.

Vier volwassenen of twee volwassenen met maximaal drie kinderen kiezen het beste voor de Ollie 1974 Westfalia camperbus met het stuur links en de Sue 1975 Tin Top camperbus met het stuur rechts en geschikt voor twee volwassenen.

Ook grotere campers zijn via BBI Travel te huur in zowel Dublin als Belfast. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content