De Franse Compagnie du Ponant, een van de grootste aanbieders van jachtcruises ter wereld, presenteert haar reizen voor de winter 2011/2012 en de lente/zomer 2012.

Zo kunt u in de zomer deelnemen aan cruises naar Groenland, Spitsbergen en de Canadese provincie Nunavut. In de winter varen de schepen helemaal de andere kant op, naar Antarctica.

Maar u kunt ook kiezen voor warmere bestemmingen, zoals een cruise over de Middellandse Zee of in het Verre Oosten, naar China, Taiwan en de Filippijnen. Rond Australië en tropische eilanden in Frans Polynesië kan ook. Ponant zet kleinere schepen in met een beperkt aantal cabines, waardoor ook kleinere havens bereikbaar zijn.

Onderweg kunt u deelnemen aan de meest uiteenlopende excursies, zoals kajakken tussen ijsbergen, een jeepsafari in de woestijn van Oman of een helikoptervlucht in Groenland.

Maaike Schwering

De Franse Compagnie du Ponant, een van de grootste aanbieders van jachtcruises ter wereld, presenteert haar reizen voor de winter 2011/2012 en de lente/zomer 2012. Zo kunt u in de zomer deelnemen aan cruises naar Groenland, Spitsbergen en de Canadese provincie Nunavut. In de winter varen de schepen helemaal de andere kant op, naar Antarctica. Maar u kunt ook kiezen voor warmere bestemmingen, zoals een cruise over de Middellandse Zee of in het Verre Oosten, naar China, Taiwan en de Filippijnen. Rond Australië en tropische eilanden in Frans Polynesië kan ook. Ponant zet kleinere schepen in met een beperkt aantal cabines, waardoor ook kleinere havens bereikbaar zijn. Onderweg kunt u deelnemen aan de meest uiteenlopende excursies, zoals kajakken tussen ijsbergen, een jeepsafari in de woestijn van Oman of een helikoptervlucht in Groenland. Maaike Schwering