De landelijke paadjes van het Franse Bassigny, de bron van de Maas, verbergen heel wat lokale bezienswaardigheden. De streek biedt toeristen weekendarrangementen om de rijke geschiedenis en tradities te ontdekken.

Tijdens het themaweekend 'Lac du Der à velo' doorkruist u het hart van de Champagnestreek doorheen een netwerk van uitgestrekte fietspaden. Na de fietstocht kan u uitblazen aan Lac du Der, het grootste aangelegde meer van Europa.

Een andere fietsroute toont de streek Bassigny. De bron van de Maas is gelegen in een heuvelachtig landschap, dat u meeneemt langs plaatsen zoals Langres en Bourbonne-les-Bains.

Wie zich niet aan zo'n sportieve uitspatting wil wagen, kan met paard en kar de streek verkennen. 'Escapade Bohémienne' laat u op een rustige wijze kennis maken met de lokale bezienswaardigheden en één worden met de ongerepte natuur van de Franse streek.

Tiffany Philips

Meer informatie en prijzen vindt u terug op: http://be-nl.franceguide.com/

De landelijke paadjes van het Franse Bassigny, de bron van de Maas, verbergen heel wat lokale bezienswaardigheden. De streek biedt toeristen weekendarrangementen om de rijke geschiedenis en tradities te ontdekken.Tijdens het themaweekend 'Lac du Der à velo' doorkruist u het hart van de Champagnestreek doorheen een netwerk van uitgestrekte fietspaden. Na de fietstocht kan u uitblazen aan Lac du Der, het grootste aangelegde meer van Europa. Een andere fietsroute toont de streek Bassigny. De bron van de Maas is gelegen in een heuvelachtig landschap, dat u meeneemt langs plaatsen zoals Langres en Bourbonne-les-Bains. Wie zich niet aan zo'n sportieve uitspatting wil wagen, kan met paard en kar de streek verkennen. 'Escapade Bohémienne' laat u op een rustige wijze kennis maken met de lokale bezienswaardigheden en één worden met de ongerepte natuur van de Franse streek. Tiffany PhilipsMeer informatie en prijzen vindt u terug op: http://be-nl.franceguide.com/