Zo kunt u in Echiré overnachten in schuur 392bis. Deze schuur uit 1885 werd gerenoveerd met natuurlijke materialen.

In het centrum van Angoulême ligt Entre-les-murs, een duplexappartement met een 50 m2 groot landschapsterras boven een kunstgalerie.

Op 10 km van de kust, tussen La Rochelle en Rochefort, staat een typische woning die authenticiteit met modern design combineert.

Vlak bij Poitiers vindt u Les Orangeries, het eerste hotel in Frankrijk dat een Europees ecolabel kreeg. Intussen hebben 16 andere etablissementen in Poitou-Charentes dat label ontvangen.

Op internet vindt u alle gewone en ongewone logeeradresjes in deze regio aan de Franse Atlantische kust.

Informatie

Art de Vivre Poitou-Charentes

Ecotourisme Poitou-Charentes

Maaike Schwering

Zo kunt u in Echiré overnachten in schuur 392bis. Deze schuur uit 1885 werd gerenoveerd met natuurlijke materialen. In het centrum van Angoulême ligt Entre-les-murs, een duplexappartement met een 50 m2 groot landschapsterras boven een kunstgalerie. Op 10 km van de kust, tussen La Rochelle en Rochefort, staat een typische woning die authenticiteit met modern design combineert. Vlak bij Poitiers vindt u Les Orangeries, het eerste hotel in Frankrijk dat een Europees ecolabel kreeg. Intussen hebben 16 andere etablissementen in Poitou-Charentes dat label ontvangen. Op internet vindt u alle gewone en ongewone logeeradresjes in deze regio aan de Franse Atlantische kust.InformatieArt de Vivre Poitou-CharentesEcotourisme Poitou-Charentes Maaike Schwering