Terwijl het westelijke deel van Istrië met bekende plaatsen als Rovinj en Pore? al lang door toeristen is ontdekt, blijft het oostelijke deel nog grotendeels onbereisd.

Ten onrechte, vinden de regio's Labin en Rabac. De oostkust biedt sfeervolle stadjes, een schitterende kustlijn en een spectaculair uitzicht op de eilanden in de Kvarnerbaai.

Genoeg redenen om een toeristische campagne te lanceren met de godin Sentona. Ze leidt bezoekers de weg naar 'goddelijke' streekgerechten met lokale producten.

Ze zorgt voor ontspanning met speciale behandelingen waarbij lokale oliën en kruiden gebruikt worden in het Bio Well Center in het Mediteran Residence Hotel in Rabac en ze laat de gasten tijdens enkele nieuwe fiets- en wandelroutes kennismaken met de legenden en mythen uit de streek.

Alle medewerkers van de campagne zijn direct herkenbaar aan de goddelijke Sentonajurk waarin ze gekleed gaan. (MS)

Info: Ontdek Istrie

Terwijl het westelijke deel van Istrië met bekende plaatsen als Rovinj en Pore? al lang door toeristen is ontdekt, blijft het oostelijke deel nog grotendeels onbereisd. Ten onrechte, vinden de regio's Labin en Rabac. De oostkust biedt sfeervolle stadjes, een schitterende kustlijn en een spectaculair uitzicht op de eilanden in de Kvarnerbaai. Genoeg redenen om een toeristische campagne te lanceren met de godin Sentona. Ze leidt bezoekers de weg naar 'goddelijke' streekgerechten met lokale producten. Ze zorgt voor ontspanning met speciale behandelingen waarbij lokale oliën en kruiden gebruikt worden in het Bio Well Center in het Mediteran Residence Hotel in Rabac en ze laat de gasten tijdens enkele nieuwe fiets- en wandelroutes kennismaken met de legenden en mythen uit de streek. Alle medewerkers van de campagne zijn direct herkenbaar aan de goddelijke Sentonajurk waarin ze gekleed gaan. (MS) Info: Ontdek Istrie