In deze periode treden op diverse podia, op diverse locaties, grote internationale artiesten uit de jazz, funk, soul, latin, salsa en R&B wereld op. De mogelijke locaties voor het evenement worden door de organisatie onderzocht.

De komende maanden zal de organisatie de plannen voor dit evenement verder uitwerken en worden er zo spoedig meer details - zoals kaartverkoop, locaties, programma, etc.- bekend gemaakt.

Een ding is zeker: het moet een festival worden voor iedereen, voor zowel toeristen als de Curaçaose bevolking. Bij de uitwerking van het festival worden zoveel mogelijk partnerships met lokale bedrijven en leveranciers gesloten.

In deze periode treden op diverse podia, op diverse locaties, grote internationale artiesten uit de jazz, funk, soul, latin, salsa en R&B wereld op. De mogelijke locaties voor het evenement worden door de organisatie onderzocht. De komende maanden zal de organisatie de plannen voor dit evenement verder uitwerken en worden er zo spoedig meer details - zoals kaartverkoop, locaties, programma, etc.- bekend gemaakt. Een ding is zeker: het moet een festival worden voor iedereen, voor zowel toeristen als de Curaçaose bevolking. Bij de uitwerking van het festival worden zoveel mogelijk partnerships met lokale bedrijven en leveranciers gesloten.