Wie de sneeuw deze winter gemist heeft en het winterplezier nog even wil laten duren, kan nog tot 10 mei terecht in het Franse wintersportebied Tignes.

Deze week mogen verblijven kinderen tot en met dertien jaar gratis in de appartementen en residenties in Tignes. Ook krijgen ze een welkomstgeschenk, een gratis kinderskipas bij aankoop van een skipas voor een volwassene, gratis skimateriaal bij huur van het materiaal voor een volwassenen, voorkeurstarieven voor kinderskilessen en een halve dag ontdekkingstrip voor de ouders door het gebied waar nog kan geskied worden.

Na het skiën hebben de kinderen gratis toegang tot het zwembad Le Lagon.

Reserveren kan via www.tignesreservation.net.

Wie de sneeuw deze winter gemist heeft en het winterplezier nog even wil laten duren, kan nog tot 10 mei terecht in het Franse wintersportebied Tignes. Deze week mogen verblijven kinderen tot en met dertien jaar gratis in de appartementen en residenties in Tignes. Ook krijgen ze een welkomstgeschenk, een gratis kinderskipas bij aankoop van een skipas voor een volwassene, gratis skimateriaal bij huur van het materiaal voor een volwassenen, voorkeurstarieven voor kinderskilessen en een halve dag ontdekkingstrip voor de ouders door het gebied waar nog kan geskied worden. Na het skiën hebben de kinderen gratis toegang tot het zwembad Le Lagon. Reserveren kan via www.tignesreservation.net.