NMBS legt deze winter opnieuw vier skitreinen in

NMBS zet deze winter opnieuw de Treski, de skitrein tussen België en Oostenrijk, in. De verkoop van tickets is ondertussen van start gegaan.

Tijdens het winterseizoen 2009-2010 vertrekken vier treinen richting Oostenrijk. Drie treinen zullen uit het station Brussel-Zuid vertrekken en één uit Essen.

In de kerstvakantie vertrekken op vrijdag 18 en 25 december treinen richting skivakantie. Ook in de krokusvakantie is er een vertrek gepland op vrijdag 12 februari 2010. De extra skitrein uit Essen vertrekt op die laatste datum en komt op zaterdag 20 februari 2010 terug. De andere terugritten zijn gepland op zaterdag 26 december, 2 januari 2010 en 20 februari 2010.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor de reizigers om met een tweedeklasticket van vijf euro per persoon vanuit elk Belgisch treinstation naar een vertrekstation van de Treski te reizen. Reizigers in eerste klasse betalen zeven euro.

Afhankelijk van het comfort variëren de ticketprijzen van 129 euro tot 1.309 euro (volledige afdeling voor zes personen).

Informatie
NMBS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content