Wat is nightswapping? Door zelf gasten uit het buitenland in uw woning te ontvangen spaart u nachten die u vervolgens zelf kunt doorbrengen bij andere Nightswapping-leden in een land naar keuze.

Het werkt heel eenvoudig: u schrijft u in via de website www.cosmopolithome.com in en u ontvangt meteen twee nachten die u in het buitenland kunt doorbrengen. Deelname aan Nightswapping is gratis en wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om gasten te ontvangen kunt u nachten kopen.

Van iedere accommodatie krijgt u op de site een korte omschrijving, foto's, informatie over de eigenaar en ervaringen van eerdere gasten. Via de site regelt u het verblijf zelf rechtstreeks met de gastvrouw of gastheer.

Wanneer u zelf gasten uit het buitenland ontvangt, verdient u daar weer nachten mee om in het buitenland door te brengen. Het staat u natuurlijk vrij om ja of nee te zeggen wanneer iemand in uw woning wil overnachten en u kunt er ook voor kiezen gasten te ontvangen wanneer u zelf niet thuis bent. (MS)

Deze video maakt duidelijk hoe nighswapping precies werkt:

Wat is nightswapping? Door zelf gasten uit het buitenland in uw woning te ontvangen spaart u nachten die u vervolgens zelf kunt doorbrengen bij andere Nightswapping-leden in een land naar keuze. Het werkt heel eenvoudig: u schrijft u in via de website www.cosmopolithome.com in en u ontvangt meteen twee nachten die u in het buitenland kunt doorbrengen. Deelname aan Nightswapping is gratis en wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om gasten te ontvangen kunt u nachten kopen. Van iedere accommodatie krijgt u op de site een korte omschrijving, foto's, informatie over de eigenaar en ervaringen van eerdere gasten. Via de site regelt u het verblijf zelf rechtstreeks met de gastvrouw of gastheer. Wanneer u zelf gasten uit het buitenland ontvangt, verdient u daar weer nachten mee om in het buitenland door te brengen. Het staat u natuurlijk vrij om ja of nee te zeggen wanneer iemand in uw woning wil overnachten en u kunt er ook voor kiezen gasten te ontvangen wanneer u zelf niet thuis bent. (MS) Deze video maakt duidelijk hoe nighswapping precies werkt: