Nieuwe website voor kleinschalige campings

© iStockphoto

Campingspecialist ACSI lanceert een website speciaal voor liefhebbers van kleine en knusse campings. Op de nieuwe website zijn ruim 2000 Europese campings verzameld die speciaal geselecteerd zijn op sfeer en gemoedelijkheid en die maximaal 50 toerplaatsen hebben.

Kampeerders die van kleinschalige campings houden, kunnen vanaf nu gemakkelijk online naar een camping zoeken op de nieuwe website Klein en Fijn campings.

Op de nieuwe website zijn ruim 2000 Europese campings verzameld die speciaal geselecteerd zijn op sfeer en gemoedelijkheid en die maximaal 50 toerplaatsen hebben. Alle campings worden jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. Bezoekers kunnen online filteren op meer dan 150 voorzieningen, campings vergelijken en door middel van de uitgebreide informatie de kleinschalige camping vinden die bij hen past.

ACSI haakt met de kleine en fijne campings webite aan bij een populaire manier van vakantie vieren: sfeervol kamperen dicht bij de natuur. De Nederlandstalige uitgave van de papieren campinggids ACSI Klein & Fijn Kamperen bestond al even, maar nu is er ook het online platform in zes talen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content