Nieuwe website voor aangepaste vakantiewoningen

© GF

Voor iedereen die met een rollator, scootmobiel, rolstoel of kinderwagen op vakantie wil is nu een oplossing. Met een nieuwe zoekmachine van TheTravelSpy is het niet meer nodig om maandenlang te zoeken naar een aangepaste vakantiewoning.

TheTravelSpy introduceert een oplossing voor iedereen die met een rollator, scootmobiel, rolstoel of kinderwagen op vakantie wil. Met de nieuwe zoekmachine Aangepaste vakantiewoning is het niet meer nodig om maandenlang te zoeken naar een aangepast vakantieadres.

Voor Matthieu Kleppe, medeoprichter van TheTravelSpy, was het al snel duidelijk dat vakantieaanbieders deze markt bewust laten liggen. “Tijdens onze gesprekken met verschillende directies van reisaanbieders reageert iedereen eigenlijk hetzelfde: de markt is te klein, het is te complex of we hebben er geen tijd voor. Zelfs grote reisorganisaties en hotelaanbieders zijn niet bereid iets aan dit probleem te doen. Ik vind dat onaanvaardbaar, omdat ik veel hoor dat mensen daarom niet meer samen op vakantie gaan.”

Omdat geen enkele vakantieaanbieder juiste en betrouwbare informatie heeft, zoeken minder mobiele mensen maanden naar een passende vakantie accommodatie. Theatermaker en presentator Marc de Hond vertelt: “Het is altijd weer een speurtocht naar goed toegankelijke hotels en vakantiehuizen. Ik ben flink wat telefoontjes verder voordat ik een plekje heb gevonden waar ik makkelijk naar binnen kom, naar het toilet kan en drempelvrij kan douchen. En dat natuurlijk ook nog eens op een mooie locatie!”

TheTravelSpy pakt het probleem aan door handmatig alle vakantiehuizen van bestaande vakantieaanbieders te controleren. Alle aanpassingen worden in kaart gebracht zodat iedereen altijd een geschikte vakantiewoning vindt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content