Nieuwe manier om vliegtickets te kopen

© Reuters

De nieuwe website PaperFlies.com zorgt ervoor dat het kopen van een vliegticket weer leuk wordt.

Dankzij het internet hoeven we niet meer naar het reisbureau om een vliegticket te boeken. Maar het aantal websites met vliegtickets is zo groot dat het zoeken vaak uitloopt op een grote frustratie.

De nieuwe website PaperFlies.com heeft het zoekproces daarom omgedraaid waardoor een vliegticket kopen weer leuk wordt. Iedere dag geven ze een overzicht van de beste vliegticketaanbiedingen van die dag.

Daarbij staat telkens een overzicht van de data waarop u kunt vliegen voor dat tarief. De vluchten vertrekken uit Brussel, Amsterdam of DĆ¼sseldorf. De prijzen die u op de site vindt zijn altijd inclusief taxen en toeslagen en bij iedere bestemming staat informatie over het land, de top drie aan activiteiten, de top drie accommodaties en enkele sfeerbeelden.

PaperFlies sluit aan bij de behoefte van reizigers om geĆÆnspireerd te worden. Om het nog makkelijker te maken, kunt u zich opgeven voor de mailservice waarbij u telkens de nieuwste aanbiedingen in uw mailbox krijgt, indien u dat wenst enkel voor uw favoriete regio’s. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content