Nieuwe ferrydienst van Zeebrugge naar Schotland

Goed nieuws voor wie dit jaar naar Schotland reist want de ferrymaatschappij Norfolkline opent op 18 mei de lijn tussen Zeebrugge en het Schotse Rosyth. Vanaf dan zijn er drie afvaarten per week in beide richtingen.

In de vooravond kan je met de wagen vlot inschepen in Zeebrugge en de volgende middag kom je uitgerust aan in Rosyth, in de buurt van Edinburgh. Vanuit de haven van Rosyth vertrekken snelwegen en nationale routes in alle richtingen waardoor je nog die eerste dag op je vakantiebestemming geraakt.

De Scottish Viking heeft ruime cabines voor vier personen en onderweg kan je genieten van een aperitief in de bar, een buffetmaaltijd of van een film in de bioscoop. De kinderen kunnen zich vermaken in een veilige speelruimte.

Bekijk ook eens de nieuwe mogelijkheden die Norfolkline introduceerde om budgetvriendelijk mee te reizen. In plaats van een cabine, bestaat ook de mogelijkheid om zetels met verstelbare rugleuning te boeken. Reeds vanaf 70 EUR voor een enkele reis kan je als voetpassagier mee in dit type accommodatie en reeds vanaf 175 EUR voor een enkele reis neem je ook je wagen mee.

Informatie en reserveringenNorfolkline

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content