Ebookers, onderdeel van Orbitz Worldwide, verbetert het online reisaanbod, dankzij een nieuw meertalig platform en een groter hotelbestand.

Ebookers, een prominente online reisorganisatie op de Europese markt, heeft haar Belgische website in een nieuw jasje gestoken. De website ging als eerste van 11 ebookers landen op continentaal Europa over op een nieuw wereldwijd technologisch platform, waarbij consumenten gebruik kunnen maken van een ver ontwikkelde technologie en een gebruiksvriendelijke site. Bovendien verdrievoudigt de site hiermee het aantal hotels.

Ebookers is één van de merken van Orbitz Worldwideen is actief in 13 Europese landen waaronder Groot-Brittannië en Ierland en onder het merk Mr. Jet in Denemarken en Zweden.

Keuze uit 80.000 hotels

De nieuwe Belgische website moet het de reizigers makkelijker maken om te navigeren door het online boekingsproces en biedt een uitgebreidere productkeuze. Net als bij de eerdere migratie van de Engelse en Ierse site is het aantal hotels op de Belgische site maar liefst verdrievoudigd. Ebookers.be biedt nu ruim 80.000 hotels.

Naast het grotere aanbod kan men voortaan ook hotelbeoordelingen lezen voor duizenden hotels, betere hotelbeschrijvingen, -foto's en kaarten raadplegen, alsook extra informatie over reisbestemmingen. De Belgische site heeft ook de primeur als eerste niet Engelstalige site op het nieuwe platform gelanceerd te worden.

Nieuw op de ebookers.be website:

De klant kan voortaan een combinatie boeken van vliegtickets + hotel + eventueel autohuur. De consument stelt zo zijn eigen reis samen en bespaart op de totaalprijs.

Door het verbeterd aanbod heeft de site een hogere positie in zoekmachines en is dus beter vindbaar.

Het filteren in de zoekopdracht is verbeterd. De klant kan voortaan zoeken op hotelnaam en -adres, selecteren op prijs of op de afstand vanaf een bezienswaardigheid.

Promotionele pagina's wijzen de bezoeker de weg naar de beste aanbiedingen en topbestemmingen.

De bezoeker kan in "Mijn Boekingen" en "Mijn Profiel" de huidige, toekomstige of reeds voltooide reizen bekijken, op betrouwbare manier factuurgegevens controleren, voorkeursbestemmingen opgeven, enz.

Het is mogelijk om meer complexe reisschema's te boeken, tot 4 vluchtsegmenten en met mogelijke aankomst en vertrek vanaf verschillende luchthavens. Men kan bijvoorbeeld een vlucht boeken van Brussel naar New York met terugreis van Boston naar Brussel.

Over ebookers

ebookers, een van de grootste Europese online reisorganisaties, zegt zelf het online boekingsproces makkelijker te maken en het eerlijk en onpartijdig advies te verstrekken aan reizigers.

Het bedrijf kent een geschiedenis van bijna 20 jaar en heeft een sterk samenwerkingsverband opgebouwd met gerenommeerde hotelaanbieders en luchtvaartmaatschappijen. Men vindt er een selectie van 75,000 aanbieders wereldwijd en de bekendste autoverhuur maatschappijen van Europa.

Ebookers, onderdeel van Orbitz Worldwide, verbetert het online reisaanbod, dankzij een nieuw meertalig platform en een groter hotelbestand.Ebookers, een prominente online reisorganisatie op de Europese markt, heeft haar Belgische website in een nieuw jasje gestoken. De website ging als eerste van 11 ebookers landen op continentaal Europa over op een nieuw wereldwijd technologisch platform, waarbij consumenten gebruik kunnen maken van een ver ontwikkelde technologie en een gebruiksvriendelijke site. Bovendien verdrievoudigt de site hiermee het aantal hotels.Ebookers is één van de merken van Orbitz Worldwideen is actief in 13 Europese landen waaronder Groot-Brittannië en Ierland en onder het merk Mr. Jet in Denemarken en Zweden.Keuze uit 80.000 hotelsDe nieuwe Belgische website moet het de reizigers makkelijker maken om te navigeren door het online boekingsproces en biedt een uitgebreidere productkeuze. Net als bij de eerdere migratie van de Engelse en Ierse site is het aantal hotels op de Belgische site maar liefst verdrievoudigd. Ebookers.be biedt nu ruim 80.000 hotels.Naast het grotere aanbod kan men voortaan ook hotelbeoordelingen lezen voor duizenden hotels, betere hotelbeschrijvingen, -foto's en kaarten raadplegen, alsook extra informatie over reisbestemmingen. De Belgische site heeft ook de primeur als eerste niet Engelstalige site op het nieuwe platform gelanceerd te worden.Nieuw op de ebookers.be website:De klant kan voortaan een combinatie boeken van vliegtickets + hotel + eventueel autohuur. De consument stelt zo zijn eigen reis samen en bespaart op de totaalprijs.Door het verbeterd aanbod heeft de site een hogere positie in zoekmachines en is dus beter vindbaar.Het filteren in de zoekopdracht is verbeterd. De klant kan voortaan zoeken op hotelnaam en -adres, selecteren op prijs of op de afstand vanaf een bezienswaardigheid.Promotionele pagina's wijzen de bezoeker de weg naar de beste aanbiedingen en topbestemmingen.De bezoeker kan in "Mijn Boekingen" en "Mijn Profiel" de huidige, toekomstige of reeds voltooide reizen bekijken, op betrouwbare manier factuurgegevens controleren, voorkeursbestemmingen opgeven, enz.Het is mogelijk om meer complexe reisschema's te boeken, tot 4 vluchtsegmenten en met mogelijke aankomst en vertrek vanaf verschillende luchthavens. Men kan bijvoorbeeld een vlucht boeken van Brussel naar New York met terugreis van Boston naar Brussel.Over ebookersebookers, een van de grootste Europese online reisorganisaties, zegt zelf het online boekingsproces makkelijker te maken en het eerlijk en onpartijdig advies te verstrekken aan reizigers.Het bedrijf kent een geschiedenis van bijna 20 jaar en heeft een sterk samenwerkingsverband opgebouwd met gerenommeerde hotelaanbieders en luchtvaartmaatschappijen. Men vindt er een selectie van 75,000 aanbieders wereldwijd en de bekendste autoverhuur maatschappijen van Europa.