In het Parc Astérix is een nieuwe atrractie geopend. Le Défi de César ('de Uitdaging van Caesar') is een groots interactief avontuur waarin je danig op de proef gesteld wordt.

De wereld van de attracties stapt binnen in een nieuwe dimensie. Parc Astérix heeft een investering van meer dan 11 miljoen euro gerealiseerd, de grootste sinds de opening van het park in 1989.

Le Défi de César is een totaal onuitgegeven attractie die op alle terreinen innoveert: het verhaal, de scenografie, de duur (ongeveer 20 minuten). Dit is het neusje van de zalm, zowel wat spitstechnologie betreft als op artistiek vlak. De onverzettelijke bezoekers krijgen sensatie geserveerd!

Voor het eerst sinds de oprichting van het park worden de bezoekers midden in het stripverhaal gedropt en ontmoeten ze verschillende emblematische figuren, zoals Asterix, Obelix, Caesar en vele anderen

30 kilometer ten noorden van Lutetia (eeuhm pardon, Parijs) ligt Parc Astérix , het tweede pretpark van Frankrijk. Dit park biedt een slimme combinatie van humor, gezelligheid, avontuur en authenticiteit waarin het hele gezin volop aan zijn trekken komt.

De toverdrank van Parc Astérix werd al in 1989 getest en werkt nog altijd. Een onorthodoxe mix van 31 attracties en grote spektakels, allemaal tot stand gebracht in 6 themadecors waar de Gallische humor afdruipt. Elk seizoen verwelkomt Parc Astérix tal van onverzettelijke bezoekers voor avonturen op maat.

Het wordt gegarandeerd huiveren op de indrukwekkende achtbaan Tonnerre de Zeus of in de Goudurix met zijn 7 loopings! Oorverdovend gegil weerklinkt op de Trace du Hourra, een dolle afdaling in een Gallische bobslee!

Het avontuurlijke van Parc Astérix schuilt ook in een festival van originele en unieke live spektakels zoals het Dolfijnenspektakel en Main Basse sur la Joconde met zijn koelbloedige stuntmannen, om nog maar te zwijgen van de helden van het Gallische Dorpje

Je kan het avontuur wat langer laten duren via een verblijf in het park, in Hôtel des Trois Hiboux. Welkom in dit comfortabele en gastvrije 3-sterrenverblijf in het hartje van het woud.

Meer informatieParc Astérix

In het Parc Astérix is een nieuwe atrractie geopend. Le Défi de César ('de Uitdaging van Caesar') is een groots interactief avontuur waarin je danig op de proef gesteld wordt. De wereld van de attracties stapt binnen in een nieuwe dimensie. Parc Astérix heeft een investering van meer dan 11 miljoen euro gerealiseerd, de grootste sinds de opening van het park in 1989. Le Défi de César is een totaal onuitgegeven attractie die op alle terreinen innoveert: het verhaal, de scenografie, de duur (ongeveer 20 minuten). Dit is het neusje van de zalm, zowel wat spitstechnologie betreft als op artistiek vlak. De onverzettelijke bezoekers krijgen sensatie geserveerd! Voor het eerst sinds de oprichting van het park worden de bezoekers midden in het stripverhaal gedropt en ontmoeten ze verschillende emblematische figuren, zoals Asterix, Obelix, Caesar en vele anderen 30 kilometer ten noorden van Lutetia (eeuhm pardon, Parijs) ligt Parc Astérix , het tweede pretpark van Frankrijk. Dit park biedt een slimme combinatie van humor, gezelligheid, avontuur en authenticiteit waarin het hele gezin volop aan zijn trekken komt. De toverdrank van Parc Astérix werd al in 1989 getest en werkt nog altijd. Een onorthodoxe mix van 31 attracties en grote spektakels, allemaal tot stand gebracht in 6 themadecors waar de Gallische humor afdruipt. Elk seizoen verwelkomt Parc Astérix tal van onverzettelijke bezoekers voor avonturen op maat. Het wordt gegarandeerd huiveren op de indrukwekkende achtbaan Tonnerre de Zeus of in de Goudurix met zijn 7 loopings! Oorverdovend gegil weerklinkt op de Trace du Hourra, een dolle afdaling in een Gallische bobslee! Het avontuurlijke van Parc Astérix schuilt ook in een festival van originele en unieke live spektakels zoals het Dolfijnenspektakel en Main Basse sur la Joconde met zijn koelbloedige stuntmannen, om nog maar te zwijgen van de helden van het Gallische Dorpje Je kan het avontuur wat langer laten duren via een verblijf in het park, in Hôtel des Trois Hiboux. Welkom in dit comfortabele en gastvrije 3-sterrenverblijf in het hartje van het woud. Meer informatieParc Astérix