Nieuwe app verbindt reiziger direct met lokale reisgids

© GF

Withlocals lanceert de eerste reis-app die reizigers direct met een betrouwbare lokale gids in Zuidoost Azië in contact brengt.

De app geeft reizigers de mogelijkheid om te chatten met locals, vóór of tijdens hun reis. Niet alleen om de beste reistips te krijgen, maar ook om samen met de local vooraf al een unieke reiservaring te kunnen beleven.

De ‘Ultimate Local Travel Guide App’ van Withlocals, die gratis beschikbaar is in de App store en Play store, slaat een brug tussen de reiziger en de lokale bevolking. Met de app boek je in een paar klikken een ervaring, waarmee je je vakantie een authentieke boost geeft. De app biedt naast een chat-functie, ook locatie gebaseerde authentieke suggesties en reviews van andere reizigers.

Withlocals laat reizigers kennismaken met de lokale bevolking en bezienswaardigheden die in geen enkele reisgids te vinden zijn. Reizigers kunnen daardoor wegblijven van alle standaard toeristische plekken en echt het ‘leven als een local’ ervaren.

Bijvoorbeeld een diner bij de Vietnamese familie Tran thuis, waar je zult merken dat naast heerlijk eten, ook dans en muziek een belangrijke rol speelt. Of denk aan een dag als theeplukker in Sri Lanka. Zoek je iets extreems, denk dan aan een training traditioneel modderworstelen in Bali van een martial art specialist. Dit soort lokale ervaringen zijn eenvoudig en veilig te boeken op Withlocals.com.

Over Withlocals

Withlocals, opgericht in mei 2013 in Nederland, is de online marktplaats waar reizigers direct thuis-diners, tours en activiteiten kunnen boeken bij de lokale Aziatische bevolking. Withlocals geeft mensen de mogelijkheid om geld te verdienen met datgene waar zij goed in zijn. Withlocals verbindt mensen en culturen via de drie categorieën ‘Eat Withlocals’, ‘Tours Withlocals’ en ‘Activities Withlocals’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content