De commerciële zender VIER start op dinsdag 5 februari met het nieuwe reisprogramma "Is 't Nog Ver?". Het programma zal de verste uithoeken van de wondere wereld van het reizen verkennen.

Elise Crombez, Otto-Jan Ham en Jelle De Beule maken hun eigenzinnige selectie uit het toeristische aanbod. Het nieuwe Woestijnvis-programma wordt uitgezonden om 21.05 uur.

Het reisprogramma wil zowel platgetreden paden als onontgonnen gebieden op de kijker loslaten. "We serveren een bonte mix aan bestemmingen en manieren van reizen", zegt Otto-Jan Ham.

De presentator van Studio Brussel maakt het nieuwe programma samen met topmodel Elise Crombez, het gezicht van lingeriemerk Marie Jo, en Jelle De Beule, ook gekend van "Basta", "Willy's en Marjetten" en "Neveneffecten".

Ongewoon en ongekend

In hun reisprogramma willen ze naar eigen zeggen de "ongewone" en "ongekende" plekken niet schuwen. Zo brengt Crombez een bezoek aan de mysterieuze piramides in Bosnië en ontdekt De Beule Diggerland, een pretpark met alle soorten graafmachines in het Verenigd Koninkrijk.

Het trio draaide ook een reportage tijdens een all-in-vakantie in het Tunesische Djerba.

Elke aflevering heeft twee vaste rubrieken. In "De Vergeten Regio" verkennen ze een regio in een Europees land dat nauwelijks bezocht wordt door Vlaamse toeristen. In "Homo Turisticus" focussen ze op een eigenaardig reisdoel met hun eigen enthousiasme. (Belga/MS)

De commerciële zender VIER start op dinsdag 5 februari met het nieuwe reisprogramma "Is 't Nog Ver?". Het programma zal de verste uithoeken van de wondere wereld van het reizen verkennen. Elise Crombez, Otto-Jan Ham en Jelle De Beule maken hun eigenzinnige selectie uit het toeristische aanbod. Het nieuwe Woestijnvis-programma wordt uitgezonden om 21.05 uur. Het reisprogramma wil zowel platgetreden paden als onontgonnen gebieden op de kijker loslaten. "We serveren een bonte mix aan bestemmingen en manieren van reizen", zegt Otto-Jan Ham. De presentator van Studio Brussel maakt het nieuwe programma samen met topmodel Elise Crombez, het gezicht van lingeriemerk Marie Jo, en Jelle De Beule, ook gekend van "Basta", "Willy's en Marjetten" en "Neveneffecten".Ongewoon en ongekend In hun reisprogramma willen ze naar eigen zeggen de "ongewone" en "ongekende" plekken niet schuwen. Zo brengt Crombez een bezoek aan de mysterieuze piramides in Bosnië en ontdekt De Beule Diggerland, een pretpark met alle soorten graafmachines in het Verenigd Koninkrijk. Het trio draaide ook een reportage tijdens een all-in-vakantie in het Tunesische Djerba. Elke aflevering heeft twee vaste rubrieken. In "De Vergeten Regio" verkennen ze een regio in een Europees land dat nauwelijks bezocht wordt door Vlaamse toeristen. In "Homo Turisticus" focussen ze op een eigenaardig reisdoel met hun eigen enthousiasme. (Belga/MS)