Nieuw Landal park in Zwitserland

Op 7 december opent in het Zwitserse Graubünden de Landal Alpine Lodge Lenzerheide. Boeken is nu al mogelijk.

Op 7 december opent in het Zwitserse Graubünden de Landal Alpine Lodge Lenzerheide. Landal introduceert daarmee zijn derde park in Zwitserland.

De exclusieve lodge ligt op 1500 meter hoogte vlakbij de dorpskern van Lenzerheide en het bergmeer Heidsee. Er zijn 96 woningen, penthouses en chalets voor 2, 4, 6 of 8 personen die allemaal beschikken over een open haard en sommige over een eigen sauna. In het hoofdgebouw zijn een kinderspeelruimte, overdekt zwembad, fitnessruimte en restaurant te vinden.

’s Winters kunnen de gasten in de directe omgeving skiën: de Lenzerheide biedt momenteel 155 kilometer aan pistes en dat wordt binnenkort nog meer wanneer het samengevoegd wordt met het wintersportgebied Arosa.

In de zomer zijn er talloze sportmogelijkheden zoals zeilen, surfen, golfen, rodelen, klimmen, tennissen en natuurlijk wandelen.

Toerisme Zwitserland juicht de komst van het nieuwe vakantiepark toe en trakteert de eerste vijftig bezoekers daarom op een gratis Autobahnvignet, ter waarde van ongeveer 33 euro. Boeken is nu al mogelijk. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content