In de populaire Kopenhaagse wijk Vesterbro, ook wel 'een van de meest hipsterachtige' wijken ter wereld, opent op 1 maart het Urban House, een mengeling van hotel en hostel.

De goedkoopste van de 225 kamers zijn al te boeken voor 20 euro. Voor die prijs slaapt u in een stapelbed in een tienpersoonskamer. Voor een eigen tweepersoonskamer betaalt u uiteraard meer: bijna 135 euro.

Urban House
© Urban House

Maar het hotel biedt ook heel wat meer dan enkel een plaats om te slapen. Zo is een hele etage van het hotel ingericht als loungeruimte met een bar, een hotdogrestaurant, een zelfbedieningskeuken, groene gebieden, een bioscoop en een wasserij. Ook kunnen gasten een retrofiets huren of kopen in de fietsenzaak van het hotel.

Wilt u het verblijf in het Urban House nooit meer vergeten, dan kunt u het laten vereeuwigen in de vorm van een tatoeage in de tattooshop. Een andere tatoeage kan natuurlijk ook.

(MS)

In de populaire Kopenhaagse wijk Vesterbro, ook wel 'een van de meest hipsterachtige' wijken ter wereld, opent op 1 maart het Urban House, een mengeling van hotel en hostel. De goedkoopste van de 225 kamers zijn al te boeken voor 20 euro. Voor die prijs slaapt u in een stapelbed in een tienpersoonskamer. Voor een eigen tweepersoonskamer betaalt u uiteraard meer: bijna 135 euro. Maar het hotel biedt ook heel wat meer dan enkel een plaats om te slapen. Zo is een hele etage van het hotel ingericht als loungeruimte met een bar, een hotdogrestaurant, een zelfbedieningskeuken, groene gebieden, een bioscoop en een wasserij. Ook kunnen gasten een retrofiets huren of kopen in de fietsenzaak van het hotel. Wilt u het verblijf in het Urban House nooit meer vergeten, dan kunt u het laten vereeuwigen in de vorm van een tatoeage in de tattooshop. Een andere tatoeage kan natuurlijk ook. (MS)