Nieuw in Gent: Ganda Rooms & Suites

Ganda Rooms & Suites is een nieuwe plaats om te verblijven in het historische centrum van Gent. Het is geen hotel en geen B&B, maar iets ertussenin.

U overnacht er in een bijzonder herenhuis uit 1757, gelegen aan een rustig straatje en toegankelijk via een grote poort. De acht kamers en suites zijn stuk voor stuk individueel en met veel zorg ingericht. U slaapt in uiterst comfortabele Belgische boxspringbedden en beschikt over een moderne of authentieke badkamer met producten van Rituals.

Overal in het huis is het verleden nog zichtbaar: hoge plafonds, grote schouwen, mooie schilderijen en beelden. In twee suites slaapt u onder het authentieke houten gebinte.

’s Ochtends kunt in het salon met originele achttiende-eeuwse schouw ontbijten. De rest van de dag kunt u daar gratis koffie of thee drinken en proeven van huisgemaakte patisserie of een cuberdon (de lekkere, zoete Gentse ‘neuzen’). De gasten kunnen ook gebruikmaken van een patio op de begane grond en van de terrasjes op de eerste en tweede verdieping.

Prijzen vanaf 120 euro per nacht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content