Omdat het niet altijd even simpel is om leuke kampeerplekken te vinden, startten de jonge ondernemers hun eigen platform op dat wellicht de Airbnb zal worden voor kampeerders. Originele en comfortabele campingspots kunnen via de website van Campr binnenkort aangeboden en gezocht worden.

Sociale zielen die plaats over hebben in hun tuin kunnen de ideale host zijn voor kampeerders die op zoek zijn naar een slaapplaats en tips van locals. In een interview met flanderstoday.eu vertellen de oprichters dat hun platform het doel heeft om 'een community van kampeerders' te worden.

Momenteel zijn er al zo'n 100 kampeerplekken in 25 landen, waaronder de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Kroatië.

Op 28 januari wordt Campr gelanceerd. Klaar voor een fikse dosis avontuur? Surf nu al naar de website om je aan te melden als kandidaat. (LP)

Omdat het niet altijd even simpel is om leuke kampeerplekken te vinden, startten de jonge ondernemers hun eigen platform op dat wellicht de Airbnb zal worden voor kampeerders. Originele en comfortabele campingspots kunnen via de website van Campr binnenkort aangeboden en gezocht worden. Sociale zielen die plaats over hebben in hun tuin kunnen de ideale host zijn voor kampeerders die op zoek zijn naar een slaapplaats en tips van locals. In een interview met flanderstoday.eu vertellen de oprichters dat hun platform het doel heeft om 'een community van kampeerders' te worden. Momenteel zijn er al zo'n 100 kampeerplekken in 25 landen, waaronder de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Kroatië. Op 28 januari wordt Campr gelanceerd. Klaar voor een fikse dosis avontuur? Surf nu al naar de website om je aan te melden als kandidaat. (LP)