Terug op krachten komen aan de Atlantische Pyreneeën zegt u wel wat? VVF Villages d'Urrugne biedt u het "Zen & Thalasso" arrangement, dat al het goede van de Atlantische oceaan combineert met een welzijnsarrangement van thalassotherapie in het instituut Hélianthal.

Op het programma staat een pakket van vier halve dagen verwennerijen in het instituut Hélianthal. U krijgt drie hydrotherapeutische verzorgingen per dag en heeft een ruime keuze tussen bijvoorbeeld pressotherapie, manuele hydromassage of een inpakking met algen.

Ondertussen verblijft u in VVF Villages Urrugne, vlakbij Saint-Jean-de-luz. Het dorpje is de bakermat van de Baskische traditie. Op het hoteldomein is er een overdekt zwembad, gymzaal en hammam. Wilt u toch wat van de zeelucht proeven, dan kunt u naar het strand van Socoa, op tien minuten afstand van het hotel.

Aïsa Knockaert

Info: "Zen & Thalasso" arrangement: 400 euro per persoon (exclusief verblijfskosten)

Terug op krachten komen aan de Atlantische Pyreneeën zegt u wel wat? VVF Villages d'Urrugne biedt u het "Zen & Thalasso" arrangement, dat al het goede van de Atlantische oceaan combineert met een welzijnsarrangement van thalassotherapie in het instituut Hélianthal. Op het programma staat een pakket van vier halve dagen verwennerijen in het instituut Hélianthal. U krijgt drie hydrotherapeutische verzorgingen per dag en heeft een ruime keuze tussen bijvoorbeeld pressotherapie, manuele hydromassage of een inpakking met algen. Ondertussen verblijft u in VVF Villages Urrugne, vlakbij Saint-Jean-de-luz. Het dorpje is de bakermat van de Baskische traditie. Op het hoteldomein is er een overdekt zwembad, gymzaal en hammam. Wilt u toch wat van de zeelucht proeven, dan kunt u naar het strand van Socoa, op tien minuten afstand van het hotel. Aïsa Knockaert Info: "Zen & Thalasso" arrangement: 400 euro per persoon (exclusief verblijfskosten)