Neckermann trakteert

Op 6 december bestaat touroperator Neckermann dertig jaar. Om dat te vieren deelt Neckermann speciale verjaardagskortingen uit.

Neckermann deed in december 1979 zijn intrede op de Belgische markt. Het wordt een ‘excentrieke’ touroperator met eigen distributieketen waar exclusief de Neckermann producten worden verkocht.

Neckermann hanteert als één van de belangrijkste basiswaarden het principe prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Neckermann evolueren, mede door in te spelen op de noden van de markt zoals bv. het enorme on-line aanbod.

Voor persoonlijk advies kan de vakantieganger altijd terecht bij de goed opgeleide adviseurs en op de website Neckermann.be waar hij op elk moment van de dag het aanbod kan bekijken.

Neckermann trakteert voor zijn 30ste verjaardag

Hotels aangeduid met een speciaal verjaardagslogo geven een uitzonderlijke verjaardagskorting. Zo krijgt u bij heel wat hotels 30 euro extra vroegboekkorting bovenop de al geldende kortingen. In een aantal hotels krijgen dertigers en gasten die hun dertigste huwelijksverjaardag vieren kortingen en sommige hotels geven tot 30 procent korting aan alle Neckermann gasten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content