U hebt nu de keuze uit 750 hotels, vakantieparken, residenties, B&B's en andere kleinschalige logies in een straal van 500 kilometer rond Brussel.

Tegelijk maakt de traditionele brochure Neckermann Dichtbijvakanties plaats voor een magazine dat vijfmaal per jaar zal verschijnen en telkens een bepaald thema centraal stelt. Het eerste magazine geeft tips voor uitstapjes in de herfst en biedt tal van najaarsarrangementen.

De tweede editie die in november zal verschijnen heeft kerstmarkten en het eindejaar als thema. In de magazines staat een beperkte selectie hotels en arrangementen. Het volledige aanbod vindt u op de nieuwe website.

U hebt nu de keuze uit 750 hotels, vakantieparken, residenties, B&B's en andere kleinschalige logies in een straal van 500 kilometer rond Brussel. Tegelijk maakt de traditionele brochure Neckermann Dichtbijvakanties plaats voor een magazine dat vijfmaal per jaar zal verschijnen en telkens een bepaald thema centraal stelt. Het eerste magazine geeft tips voor uitstapjes in de herfst en biedt tal van najaarsarrangementen. De tweede editie die in november zal verschijnen heeft kerstmarkten en het eindejaar als thema. In de magazines staat een beperkte selectie hotels en arrangementen. Het volledige aanbod vindt u op de nieuwe website.