Ondanks de aanhoudende hitte die vele tuinen doet lijden, willen vier tuinliefhebbers in Beernem op zondag 15 juli hun tuin tentoonstellen. De opbrengst gaat telkens naar verschillende goede doelen. Tuinjournalist Marc Verachtert en Rita Vesschemoet stellen hun tuin 'Garden4Brain' open om fondsen te werven voor het onderzoek naar epilepsie aan de UZ-Gent.

De drie andere tuinen willen hun opbrengst eveneens schenken: tuinarchitect Chris Ghysele aan Artsen Zonder Grenzen. Katrien De Schuyter aan de Kinderopvang Vliegend Paard en Thijs Tanghe en Célien Bulcke steunen de MUG-heli van Brugge. De inkom is telkens 2,50 euro. De vier tuinen liggen op comfortabele fietsafstand bij elkaar.

Meer info over de vier Opentuinen kan u vinden op de website: www.open-tuinen.be.

Ondanks de aanhoudende hitte die vele tuinen doet lijden, willen vier tuinliefhebbers in Beernem op zondag 15 juli hun tuin tentoonstellen. De opbrengst gaat telkens naar verschillende goede doelen. Tuinjournalist Marc Verachtert en Rita Vesschemoet stellen hun tuin 'Garden4Brain' open om fondsen te werven voor het onderzoek naar epilepsie aan de UZ-Gent. De drie andere tuinen willen hun opbrengst eveneens schenken: tuinarchitect Chris Ghysele aan Artsen Zonder Grenzen. Katrien De Schuyter aan de Kinderopvang Vliegend Paard en Thijs Tanghe en Célien Bulcke steunen de MUG-heli van Brugge. De inkom is telkens 2,50 euro. De vier tuinen liggen op comfortabele fietsafstand bij elkaar.