Naar de Ryder Cup 2014

© Reuters

Thomas Cook Sport heeft de nodige plaatsen kunnen bemachtigen voor de Ryder Cup en stelde voor de echte golfliefhebbers een arrangement samen.

September 2014 lijkt nog ver weg, maar wie de Ryder Cup, het belangrijkste golftoernooi wil bijwonen, moet er op tijd bij zijn.

Thomas Cook Sport heeft de nodige plaatsen kunnen bemachtigen en stelde voor de echte golfliefhebbers een arrangement samen. De Ryder Cup vindt plaats van 26 tot 28 september in het Schotse Gleneagles, een van de oudste en beroemdste banen in Europa.

Het arrangement omvat vijf overnachtingen met ontbijt (van 24 tot 29 september) in het viersterren-hotel Atholl Palace, vier dagkaartjes voor de Ryder Cup, de verplaatsingen tussen het hotel en de golfbaan, het bijwonen van de openings- en slotceremonie en een Ryder Cupgeschenk.

De prijs van het arrangement bedraagt per persoon op basis van een tweepersoonskamer 3199 euro. Indien u dat wenst, kunt u ook de vlucht via Thomas Cook Sport reserveren. Wilt u zeker zijn van een plaats, dan is snel reserveren aangeraden. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content