Myanmar op maat

© Walter Mensaert

Walter Mensaert werkte veertig jaar in de reissector en toen hij met pensioen ging, besloot hij samen met enkele reisexperts, expats en Myanmarezen reizen te organiseren naar Myanmar.

Myanmar (tot aan de militaire staatsgreep in 1989 Birma) was tot voor kort een ontoegankelijk land voor toeristen, door de politieke situatie en door het gebrek aan infrastructuur. Maar sinds het einde van de junta (in 2011) begint de wereld de schoonheid van dit Aziatische land te ontdekken.

Walter Mensaert werkte veertig jaar in de reissector en toen hij met pensioen ging, besloot hij reizen te organiseren naar Myanmar, zijn favoriete land waar hij al sinds 1995 geregeld komt. Samen met enkele reisexperts, expats en Myanmarezen stelt hij groepsreizen en individuele reizen op maat samen.

U kunt kiezen voor een toer langs de hoogtepunten van het land, maar het is ook mogelijk om onbekendere sites te bezoeken. U hebt de keuze uit luxueuze vijfsterrenhotels of hotels met twee of drie sterren.

U wordt telkens vervoerd in een wagen met een lokale, Engelssprekende chauffeur. U kunt ervoor kiezen voortdurend begeleid te worden door dezelfde gids, maar u kunt ook gebruikmaken van wisselende gidsen die u onderweg telkens ter plaatse opwachten. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content