Museumnacht in Maastricht

© Sem Shayne

Van Zuid-Koreaanse jazz tot carnavalsmuziek en van een bonte avond met showhonden tot soft porno in een geschilderd Europees Universum: de tweede editie van de Museumnacht in Maastricht pakt uit met veel spraakmakende programma’s.

Op vrijdag 7 april openen dertien Maastrichtse kunstinstellingen hun deuren van 20 tot 1 uur voor niet alleen de vaste exposities, maar ook voor exclusieve rondleidingen, workshops, previews, performances, lezingen door de kunstenaars en dat alles onder het genot van drankjes en bites en beats.

Je kan van het ene naar het andere evenement lopen, fietsen of gratis gebruik maken van de speciale hop-on hop-off Museumnacht-bussen. Wil je na 1 uur nog langer van cultuur genieten, dan ga je naar de Muziekgieterij voor een afterparty waar je nog tot 5 uur kan napraten en feesten.

Voor een ticket betaal je 10 euro, voor een combiticket met afterparty 12,50 euro. Dit kaartje kan je tot 30 april bovendien nog inruilen voor één gratis herhaalbezoek aan een van de deelnemende instellingen. Kaartjes zijn vanaf 1 februari online te koop via www.museumnachtmaastricht.nl.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content