U start aan de voet van de gletsjer van Péclet, op een hoogte van 3000 m. U zoeft vervolgens 6km naar beneden, tot op 2300m. De afdaling start pas bij het vallen van de avond, nadat de skipistes gesloten zijn.

Een professional leert u alles over de houding op de mountainbike, de afdaling, het remmen, het maken van bochten en over vallen en weer opstaan op de steile helling.

In de prijs van 40 euro is het gebruik van de mountainbike, een beschermingsuitrusting en warme wijn na afloop inbegrepen.

Informatie

Val Thorens

Maaike Schwering

U start aan de voet van de gletsjer van Péclet, op een hoogte van 3000 m. U zoeft vervolgens 6km naar beneden, tot op 2300m. De afdaling start pas bij het vallen van de avond, nadat de skipistes gesloten zijn. Een professional leert u alles over de houding op de mountainbike, de afdaling, het remmen, het maken van bochten en over vallen en weer opstaan op de steile helling. In de prijs van 40 euro is het gebruik van de mountainbike, een beschermingsuitrusting en warme wijn na afloop inbegrepen.InformatieVal Thorens Maaike Schwering