Mix vakantie met cultuur tijdens het Curaçao North Sea Jazz Festival

29 en 30 augustus baadt het Caraïbische eiland Curaçao opnieuw in een jazzy sfeer. De vijfde editie van het altijd maar groter wordende jaarlijkse Jazz Festival wist namen zoals Bruno Mars, Janelle Monáe, Joss Stone, Juan Luis Guerra, Chic ‘featuring’ Nile Rodgers en Maná te strikken.

29 en 30 augustus baadt het Caraïbische eiland Curaçao opnieuw in een jazzy sfeer. De vijfde editie van het altijd maar groter wordende jaarlijkse Jazz Festival wist namen zoals Bruno Mars, Janelle Monáe, Joss Stone, Juan Luis Guerra, Chic ‘featuring’ Nile Rodgers en Maná te strikken. Het Curaçao North Sea Jazz Festival heeft verder nog optredens van onder andere Dianne Reeves en Maceo Parker op vrijdag en Chaka Khan, Sierra Maestra en Dr. John & The Nite Trippers op zaterdag op de affiche staan.

Nile Rodgers met Chic wist bij zijn eerste bezoek aan het festival al iedereen aan het dansen te krijgen, ook scoorde hij een megahit ‘Get Lucky’ met Daft Punk en Pharrell Williams.

Het programma, een korte biografie van alle artiesten en info over de ticketverkoop zijn te raadplegen via www.curacaonorthseajazz.com/nl/ (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content