Mijn grote wereldatlas

De interactieve grote wereldatlas van Tiptoi is een leerzame en leuke manier om kinderen tijdens een lange autorit bezig te houden.

Niets leuker dan op vakantie gaan, maar voor kinderen lijkt lang in een auto of vliegtuig zitten eerder een marteling. Ze een filmpje laten kijken of een computerspelletje laten doen biedt dan uitkomst, maar veel leerzamer en tegelijk leuk is het interactieve boek Mijn grote wereldatlas van Tiptoi.

Met dit boek en de bijbehorende Tiptoi-stift leren ze op een speelse manier de wereld kennen. Meer dan 1500 geluiden, teksten en liedjes laten ze ontdekken hoe mensen in alle continenten leren, welke dieren er voorkomen en welke geluiden ze maken, welke talen mensen spreken, waar de hoofdsteden liggen en nog veel meer.

Aan de hand van verschillende zoek- en weetspelletjes kunnen de kinderen hun kennis testen.

De wereldatlas werkt alleen met de Tiptoi-stift die er los bij gekocht moet worden, maar ook bij alle andere Tiptoi-boeken, spelletjes en puzzels zoals De wereld van muziek, Wij leren Engels, Bij de Piraten, het Engelse detectivespel en de 3D globepuzzel, gebruikt kan worden. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content