We zijn de sneltreinverbinding van en naar Londen zo gewoon, dat we af en toe vergeten dat er alternatieve manieren zijn om de Britse hoofdstad te bereiken. Vliegmaatschappij CityJet heeft er zijn specialiteit van gemaakt: naar Londen vliegen.
Om treinpassagiers die door het winterweer gestrand zijn te helpen, legt CityJet deze vakantie zelfs extra vluchten in. En afhankelijk van de vraag blijven ze dat doen, 'zodat iedereen tijdig bij familie en vrienden geraakt om Kerst te vieren', zo zegt CEO Johan Vanneste.

CityJet is een dochtermaatschappij van Air France, wat op zijn beurt deel uitmaakt van de Air France KLM Groep. CityJet vliegt naar Londen City Airport vanuit onder andere Antwerpen, Eindhoven en Parijs Orly.

Hanne Vandevoorde

We zijn de sneltreinverbinding van en naar Londen zo gewoon, dat we af en toe vergeten dat er alternatieve manieren zijn om de Britse hoofdstad te bereiken. Vliegmaatschappij CityJet heeft er zijn specialiteit van gemaakt: naar Londen vliegen. Om treinpassagiers die door het winterweer gestrand zijn te helpen, legt CityJet deze vakantie zelfs extra vluchten in. En afhankelijk van de vraag blijven ze dat doen, 'zodat iedereen tijdig bij familie en vrienden geraakt om Kerst te vieren', zo zegt CEO Johan Vanneste. CityJet is een dochtermaatschappij van Air France, wat op zijn beurt deel uitmaakt van de Air France KLM Groep. CityJet vliegt naar Londen City Airport vanuit onder andere Antwerpen, Eindhoven en Parijs Orly. Hanne Vandevoorde