Met de motor langs de Zuid-Afrikaanse Westkaap

© iStockphoto

Afrikaspecialist Live To Travel komt dit jaar met een motorreis in Zuid-Afrika. De route is een aaneenrijging van mooie wegen, gezellige dorpjes, uitdagende bergpassen en schitterende kuststroken.

Afrikaspecialist Live To Travel komt dit jaar met een bijzondere motorreis in Zuid-Afrika. De reis start vanuit Kaapstad en loopt via Knysna aan de Tuinroute terug naar het Kaapse Schiereiland.

Live To Travel selecteerde de mooiste wegen, gezelligste dorpjes en meest unieke vergezichten en voegde ze samen tot een makkelijk te volgen motorroute. Onderweg komt u onder andere langs een pinguïnkolonie, bezoekt u wijnboerderijen, maakt u een safari, kunt u met een beetje geluk walvissen spotten, rijdt u langs de schitterende kust en over uitdagende bergpassen.

U overnacht in de meest luxueuze lodges en guesthouses. Per dag rijdt u maximaal 250 kilometer zodat er voldoende tijd is om even uit te blazen op het strand en de geplande activiteiten in een rustig tempo uit te voeren. Wilt u meer weten over deze motorreis of andere Live To Travel-reizen dan kunt u terecht op de infodag op zondagmiddag 18 oktober in Kaai 17 in Aalst.

Voor de reis betaalt u vanaf 1650 euro, inclusief transfers naar de luchthaven, huur van een motor met onbeperkt aantal kilometers, verzekeringen en franchise, alle overnachtingen met ontbijt, 2 safari’s en bezoek aan het Reptile & Cheetah centrum in de Garden Route Game Lodge.(MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content