Met de eigen auto naar Sardinië of Sicilië

Met de auto op vakantie naar het schitterende Italiaanse eiland Sardinië of Sicilië. Zo vrij als een vogel, maar wel gegarandeerd overnachten in karaktervolle accommodaties én voorzien van een comfortabele Middellandse Zeepassage. Touroperator Voigt Travel biedt verzorgde tweeweekse autorondreizen naar Sardinië en Sicilië.

Denk je aan Sicilië, dan denk je wellicht aan de rokende vulkaan de Etna. Maar Sicilië heeft veel meer te bieden. Van Griekse tempels en kunst- en cultuurschatten tot kleurrijke vissersdorpjes en prachtige stranden. Sardinië staat meer bekend om het ruige gebergte, de culinaire specialiteiten en de fascinerende landschappen.

Voigt Travel heeft voor ieder eiland vier verschillende tours samengesteld waarbij er altijd meerdere accommodaties worden aangedaan. Door te verblijven op verschillende, kleinschalige accommodaties zoals een boerenhoeve, wijnhoeve, hotel of landgoed, leren reizigers het eiland met eigen auto écht kennen. Je komt niet alleen in de kustplaatsjes, maar juist ook in het minder toeristische binnenland.

Alles is geregeld

Houd je niet van groepsreizen, maar wil je wel dat alles tot in de puntjes is verzorgd? Voigt Travel heeft alles geregeld. Zo is er onderweg voor de heen- en terugreis een stop-over-hotel in Zwitserland inclusief ontbijt geboekt en is een tolvignet voor de Zwitserse autowegen al in je bezit. Net als een complete routebeschrijving, een praktische reisgids over het eiland en een gedetailleerde wegenkaart van Sardinië of Sicilië.

Vanuit Genua vertrekken de schepen naar de Italiaanse pareltjes in de Middellandse Zee en scheep je in om de nacht in een comfortabele hut door te brengen. De auto gaat gratis mee aan boord.

Informatie en boekingen
Een complete, individuele autovakantie naar Sicilië of Sardinië boek je vanaf € 875,- p.p. bij Voigt Travel. De verschillende arrangementen zijn altijd compleet met stop-over-hotel, tolvignet, reisgids, wegenkaart, Middellandse Zeepassage inclusief comfortabele hut en auto gratis mee aan boord. Meer informatie vind je op Eilandenreis.nl.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content