Reisorganisatie Travelhome lanceert een aantrekkelijke actie om in het voorjaar betaalbaar per mobilhome door Amerika te trekken.

In de maanden april en mei kunt u een nagelnieuw voertuig huren voor respectievelijk 18 en 26 euro per dag. U moet de kampeerwagen ophalen bij een fabriek, vlak bij Chicago.

U mag het voertuig maximaal 30 dagen tegen het goedkope tarief gebruiken. Langer huren kan ook, maar voor de volgende dagen betaalt u 65 euro.

De kampeerwagens kunnen afgeleverd worden in een groot aantal Amerikaanse steden, waaronder San Francisco, Seattle, Salt Lake City, Boston en New York.

De heenvlucht naar Chicago, de terugvlucht vanuit een stad naar keuze en de eerste hotelovernachting worden door Travelhome geboekt. De rest van de reis kunt u volledig zelf invullen.

Maaike Schwering

Reisorganisatie Travelhome lanceert een aantrekkelijke actie om in het voorjaar betaalbaar per mobilhome door Amerika te trekken. In de maanden april en mei kunt u een nagelnieuw voertuig huren voor respectievelijk 18 en 26 euro per dag. U moet de kampeerwagen ophalen bij een fabriek, vlak bij Chicago. U mag het voertuig maximaal 30 dagen tegen het goedkope tarief gebruiken. Langer huren kan ook, maar voor de volgende dagen betaalt u 65 euro. De kampeerwagens kunnen afgeleverd worden in een groot aantal Amerikaanse steden, waaronder San Francisco, Seattle, Salt Lake City, Boston en New York. De heenvlucht naar Chicago, de terugvlucht vanuit een stad naar keuze en de eerste hotelovernachting worden door Travelhome geboekt. De rest van de reis kunt u volledig zelf invullen. Maaike Schwering