Met Belgen duiken in Bali

“Vijf jaar gelden vertrokken we uit België, op zoek naar een warmer bestaan. We behaalden ons duikdiploma van PADI-instructeurs en werkten onder meer in de Filippijnen. Maar ons hart verloren we op Bali”, vertelt het Belgische paar. Ondertussen ontpopten ze zich, met zes verschillende programma’s, waar zowel duikers als niet-duikers hun gading in vinden, tot een heuse tourleider onder en boven water.

Door het ‘Duiken met kids’-programma hoeven ouders zich geen duiksafari te ontzeggen. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen staan voor hen andere activiteiten, zoals een jungletrektocht of een knutselnamiddag, op de agenda gepland. Het hele gezin kan ook samen op onderwaterexcursie. Michel en Isabelle omringen zich op het tropische paradijs met de beste Balinese duikinstructeurs die het hele gezin met raad en daad bijstaan.

‘Niets dan duiken’ slaat dan weer op de gretige duiker. Met een privégids verkent u onbekende streken in de Balinese wateren. Michel is onderwaterfotograaf en kan u heel wat bijleren over de zeewereld en zijn kleurrijke en exotische inwoners.

Daarnaast biedt ‘Dive Around Bali’ ook de mogelijkheid om de onderwaterwereld te combineren met een culinaire ontdekkingstocht van de Balinese keuken. Isabelle kiest de beste hotels en restaurants voor u uit, zodat u van een zorgeloze vakantie kunt genieten.

Wie verschillende facetten van het kleine eiland met het tropische klimaat wil ontdekken, kan ook zelf, à la carte, zijn eigen reismenu samenstellen. Het jonge team van ‘Dive Around Bali’ zorgt er dan voor dat u tevreden huiswaarts keert.

Tiffany Philips

Meer informatie over deze twee Belgen in Bali, vindt u terug op de website van Dive Around Bali.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content