Vakantiebungalows worden steeds luxer: van een appartement tot een eigen landhuis met privésauna, en van een speciale kinderbungalow tot een prachtige rietgedekte boerderij.

Ook op het gebied van faciliteiten worden de keuzes alsmaar ruimer. Dat blijkt uit de zojuist verschenen brochure 2010 van Landal GreenParks.

Dit jaar is er extra aandacht voor luxe, ontspanning en verwend worden, zoals wellnessfaciliteiten, beautybehandelingen, hotelservice in je eigen penthouse of golf spelen.

Met twee zojuist geopende nieuwe parken in Oostenrijk en het gloednieuwe Landal Waterparc Veluwemeer dat op 1 juli 2010 opent biedt Landal GreenParks nu vijfenzestig parken in zes Europese landen met mogelijkheden voor een weekend, midweek of langere vakantie in binnen- en buitenland.

U kunt de nieuwe brochure aanvragen via 0900-8842 of via Landel.nl.

Vakantiebungalows worden steeds luxer: van een appartement tot een eigen landhuis met privésauna, en van een speciale kinderbungalow tot een prachtige rietgedekte boerderij. Ook op het gebied van faciliteiten worden de keuzes alsmaar ruimer. Dat blijkt uit de zojuist verschenen brochure 2010 van Landal GreenParks. Dit jaar is er extra aandacht voor luxe, ontspanning en verwend worden, zoals wellnessfaciliteiten, beautybehandelingen, hotelservice in je eigen penthouse of golf spelen. Met twee zojuist geopende nieuwe parken in Oostenrijk en het gloednieuwe Landal Waterparc Veluwemeer dat op 1 juli 2010 opent biedt Landal GreenParks nu vijfenzestig parken in zes Europese landen met mogelijkheden voor een weekend, midweek of langere vakantie in binnen- en buitenland. U kunt de nieuwe brochure aanvragen via 0900-8842 of via Landel.nl.