Man bouwt iglo tijdens sneeuwstorm en biedt hem als slaapplek aan op Airbnb

© Patrick M. Horton

‘Wij bieden jou een unieke ervaring’, klonk het ambitieus op de verhuurwebsite Airbnb. De Amerikaanse art director Patrick M. Horton bouwde samen met zijn huisgenoten een iglo in hun voortuin en wilden die ook te huur aanbieden.

De Verenigde Staten werden de voorbije dagen geteisterd door Jonas, een sneeuwstorm die een deel van Amerika voorzag van een dik wit sneeuwdeken. De sneeuw haalde het kind in veel Amerikanen naar boven, zo werd er onder meer lustig gesnowboard in de straten van New York. Horton overhaalde zijn huisgenoten om de sneeuw in hun voortuin om te toveren tot een iglo.

Na drie uurtjes handenarbeid stond de iglo er, maar de heren wilden er wat meer uit halen. Na wat opsmukwerken met dekens en kussens boden ze hun idyllische slaapplekje aan op Airbnb voor 200 dollar per nacht. Een leuk idee, leek het. Airbnb zelf dacht daar anders over. ‘Hoewel de iglo goed gebouwd is, voldoet deze plek niet aan onze voorwaarden en wordt de iglo verwijderd uit onze zoekresultaten’, klonk het antwoord van de verhuurwebsite. (AB)

Man bouwt iglo tijdens sneeuwstorm en biedt hem als slaapplek aan op Airbnb
© Airbnb

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content